×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  دکتر بهرام عین‌اللهی در مراسم نکوداشت بیست و نهمین سالروز تصویب قانون بیمه همگانی که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: تعرقه خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه‌ها قرار گرفت و در سامانه‌ها وارد شده است.

وی افزود: این خدمات مهم است. خیلی از مشکلات سلامت روان با این خدمات برطرف می‌شود.

عین‌اللهی گفت: خیلی‌ها به خاطر نداشتن  توان مالی برای این خدمات مراجعه نمی‌کردند که امیدواریم از این پس افزایش مراجعات اتفاق بیفتد.

فجایع صهیونیست‌ها در فلسطین

وزیر بهداشت تاکید کرد: جامعه پزشکی این روزها غمی در قلب دارد که در طول تاریخ بی‌سابقه است که این هم فجایع صهیونیست‌ها در فلسطین است که مخالف همه کنوانسیون‌های حقوق بشری و معاهده‌ها است. اگر سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی، قانون تصویب می‌کند که برای همه الزام آور است اما آمریکا و صهیونیست این قانون را زیر پا گذاشته و مجروح را مجددا مجروح می‌کند. هفته پیش در نشست قاهره اعلام کردم اگر سازمان‌های بین‌المللی واقعا مدافع سلامت هستند، امروز، روز امتحان است و باید کاری کنند اما متاسفاته اتفاقی نیفتاد. مظلومیت مردم فلسطین فقط ناشی از نظام صهیونیست نیست و آمریکا و سازمان‌های بین‌المللی هم با آنها همدست شده‌اند، اگر امروز کسی از حقوق بشر صحبت می‌کند باید بداند این سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر نیستند. این صحنه‌هایی که می‌بینیم جنایتی تاریخی است که قابل تحمل نیست. در مصر تلاش کردم با وزیر بهداشت این کشور وارد صحبت  شوم که بتوان بیمارستانی صحرایی در گذرگاه رفح ایجاد کنیم که موفق نشدم.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود، گفت: از مسئولین بیمه که در همه سطوح زحمت کشیدند تشکر می‌کنم. دیروز هم آقای رئیس جمهور از اقدامات بیمه‌ای این دولت تشکر کردند. اگر یک اتفاق مبارکی در نقطه‌ای از کشور در بیمه می‌افتد مربوط به هماهنگی‌هایی است که با اتفاق عمل صورت گرفته و در این زمینه سه قوه هم به ما کمک کردند.

او تاکید کرد: امروزه ما قوی‌ترین حوزه سلامت در منطقه هستیم و در بسیاری از شاخص ها با فاصله از کشورهای دیگر قرار داریم و این به خاطر تلاش اساتید و نخبگان بوده است.

۱۸۰۰۰ خانه بهداشت در کشور

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ۱۸ هزار خانه بهداشت در کشور داریم، تصریح کرد: شبکه مراقبتی بسیار خوبی است و امیدواریم بیمه‌ها فقط درمان محور نباشند. باید اقدامات بیشتر درجهت پیشگیری باشد. در اقصی نقاط کشور خدمات بهداشت انجام می‌شود. توسعه کمی و کیفی خوبی در حوزه‌های خدمات سلامت انجام شده و عمده هدف ما پاسخگویی به نیاز جامعه و آمایش سلامت است. در اینجا نقش دانشگاه‌ها به صورت آمایشی اهمیت دارد و از استاید دانشگاهی تشکر می‌کنم.

پزشکان بدون زیرمیزی خدماتی در سطوح بالا ارایه می‌دهند

وی افزود: امروزه پیشرفته‌ترین مراکز درمانی را در ایران داریم. پیشرفته‌ترین مرکز قلب منطقه در کشور ما قرار دارد و پزشکان ما بدون زیرمیزی و چشمداشت‌هایی خدمات در سطوح بالا انجام می‌دهند. به طور کلی ما به دنبال پیشرفت سلامت در نظام نوین تمدن اسلامی هستیم‌ و باید آماده کار در این جهت باشیم.

افزایش پوشش‌های بیمه‌ای در دولت سیزدهم

عین‌اللهی تاکید کرد: افزایش پوشش بیمه از کارهای خوب این دولت مردمی بود که خدمات بیشتری ارائه شود. البته مشکلات اقتصادی این سازمان‌ها را می‌دانیم اما با این وجود با ما همراهی کردند. بالابردن کیفیت خدمات بسیار مهم است و این حق اصلی مردم است که در این راستا ما به سرعت بهترین و جدیدترین درمان‌ها را وارد می‌کنیم.

او یکی از انتظارت از سازمان‌های بیمه‌گر را پرداخت به موقع مطالبات مراکز طرف قرارداد دانست و ادامه داد: نباید معوقات یکساله داشته باشیم که خوشبختانه کار خوبی انجام شده و روند مطالبات کاهشی شده است.

لزوم استفاده از خدمات الکترونیک سلامت

وی افزود: استفاده از خدمات الکترونیک از واجبات است که باید برای آن برنامه ریزی کرد. باید اطلاعات خود را از سلامت مردم بروز نگه داریم و خدمات الکترونیک این اطلاعات را به ما می‌دهد و خوشحالیم که این خدمات اکنون به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

افتتاح ۷۰۰۰ تخت جدید بیمارستانی تا پایان سال

عین‌االهی با تاکید بر اهمیت پشتیبانی از طرح سلامت خانواده، گفت: باید در این طرح به بعد پیشگیری اهمیت داده شود و خدمات با کیفیت و عادلانه به مردم ارائه کنیم. در همین مدت تعداد PICU ها به دوبرابر افزایش یافت، ۱۰۶ مرکز درمانی توسعه و تجهیز شد، ۱۵ هزار تخت بیمارستانی بهره‌برداری شد و ۷۰۰۰ تخت هم تا پایان سال بهره برداری می‌شود، ۲۶۵ دستگاه پیشرفته با اولویت منطقه محروم در کشور توزیع شد و همچنین ۴۷ مرکز درمان ناباروری در دو سال گذشته افتتاح شد و هیچ استانی نیست که مرکز درمان ناباروری نداشته باشد.  

وی افزود: حرکت ما به سمت اجرای بیمه همگانی سلامت است و امروزه در ۵ دهک این بیمه انجام شده است و فکر می‌کنم شاید تعداد ناچیزی فاقد بیمه هستند. امروزه جمعا نزدیک ۳۲ میلیون نفر بیمه شده سلامت داریم.

برنامه «سلامت خانواده»؛ اولویت اصلی امسال وزارت بهداشت

او تاکید کرد: طرح اصلی ما امسال سلامت خانواده است که پزشکی خانواده از اجزا آن است. در پرونده سلامت خانواده که به شکل آزمایشی در ۹۳ شهر در حال انجام است، همه مردم باید با کد ملی یک پرونده سلامت داشته باشند که بهورزان و مراقبین سلامت نقش اساسی دارند و خدمات تماما الکترونیک ارائه می‌شود. بیمار در صورت نیاز به سطوح بالاتر خدمتی اراجاع داده می‌شود ‌و نهایتا اگر کسی از این مسیر بستری شود تا ۹۵ درصد هزینه‌هایش پوشش داده می‌شود که در مناطق روستایی ۱۰۰ درصد خواهد بود.

وزیر بهداشت افزود: صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج کاری خاص و انقلابی بود که از مجلس شروع شد و ۵ همت (هزار میلیارد تومان) سال قبل و ۷ همت امسال برای آن در نظر گرفته شد.

او تاکید کرد: طرح دارویاری هم علی رغم همه مشکلات بودجه‌ای از طرف بیمه‌ها تقبل شد. اگر دارویاری اجرا نمی‌شد نمی‌دانستیم امروز با توجه به تحریم‌ها و وضعیت ارزی چگونه می‌شود دارو تهیه کنیم؟

پیگیری بیمه رایگان کودکان زیر ۷ سال

او بر بیمه رایگان کودکان زیر ۷ سال تاکید کرد و گفت: هیئت دولت هم آمادگی دارد که این موضوع به تصویب برسد. وقتی بچه‌ای را درمان می‌کنیم تا ۷۰ سال عمر خوب با بهره‌وری بالا می‌کند.

پوشش بیمه‌ ۳ خدمت طب ایرانی؛ بزودی

وی افزود: احتمالا به زودی موضوع پوشش سه خدمت درمان طب ایرانی هم در شورای عالی بیمه تصویب شود. طب ایرانی اگر بیمه نشود خیلی قدرت نمی‌گیرد که باید به آن توجه شود.

وی با تشکر از خیرین سلامت نیز گفت: این روزها این کمک‌ها ۷۵ درصد افزایش یافته است و ۲۱ هزار خیر سلامت در کشور شناسایی شدند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.