×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  طی این نشست که پس از پایان آیین گرامیداشت روز ملی بیمه در 13 آذر ماه 1402 با حضور دکتر علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی، دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه، آقای ادی ستیوان رئیس انجمن بیمه اسلامی اندونزی  (IIS)[1]، آقای سید نیّر حسین مدیرعامل در بخش راهبردی و مدیریت ریسک شرکت سلام تکافل پاکستان [2]، آقای عظیم اقبال پیرانی مدیر عامل شرکت تکافل خانواده پاک-قطر، دکتر سیتی زلیخا استادیار دانشکده اقتصاد و کسب و کار دانشگاه ایرلانگا اندونزی، آقای ددی آدریانا مدیر تطبیق با قانون شرکت بیمه عمر JMA، آقای وحی‌الدین زکریا رحمان فلو از انجمن بیمه اسلامی از کشور اندونزی و آقایان عظیم اقبال پیرانی مدیر عامل شرکت تکافل خانواده پاک-قطر، سید نیّر حسین مدیرعامل در بخش راهبردی و مدیریت ریسک شرکت سلام تکافل پاکستان و صاقب زیشان معاون مدیر عامل و مدیر اجرایی شرکت تکافل عمومی پاک-قطر از کشور پاکستان، دکتر مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی، مهندس محسن پورکیانی دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران، دکتر محمود حق‌وردیلو معاون نظارت بیمه مرکزی، دکتر مجتبی حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی، مهندس حسن شریفی مدیران عامل شرکت بیمه ایران، دکتر ابراهیم کاردگر مدیر عامل شرکت بیمه ما، دکتر مسعود بادین مدیرعامل شرکت بیمه آسیا، دکتر رضوانی مدیرعامل بیمه تجارت نو، دکتر محمدرضا خوش کیش مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین و معاونین شرکت‌های بیمه دانا و کوثر در پژوهشکده بیمه برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشکده بیمه و انجمن بیمه اسلامی اندونزی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشکده بیمه و انجمن بیمه پاکستان و یادداشت تفاهم مابین پژوهشکده بیمه و شرکت سلام تکافل پاکستان به امضا رسید.

 

در ابتدای این نشست رئیس پژوهشکده بیمه با ابراز خرسندی از برگزاری با شکوه سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه، از حضور و مشارکت مدیران ارشد صنعت بیمه و میهمانان خارجی در همایش بیمه و توسعه 1402 قدردانی کرد.
دکتر عسگری با اشاره به نوپا بودن تکافل در صنعت بیمه ایران افزود، در راستای اجرایی سازی تکافل برای اولین بار در ایران، کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه تاسیس شد و در 25 جلسه تخصصی این کارگروه، ضمن تدوین شیوه‌نامه عملیاتی عرضه محصولات تکافلی در صنعت بیمه ایران، الگوهای پیشنهادی شرکت‌های بیمه برای ارائه تکافل در ایران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است و تا کنون نیز نه شرکت بیمه مجوز ارائه محصولات تکافل را دریافت نموده‌اند.
دکتر عسگری تصریح کرد؛ پژوهشکده بیمه در گام دوم اجرایی‌سازی تکافل قصد دارد زمینه‌های تاسیس اولین شرکت تخصصی تکافل را تا پایان سال جاری شمسی در ایران فراهم نماید. لذا با هدف بهره‌مندی از دانش و تجربیات اندونزی و پاکستان به عنوان کشورهای دارای سابقه در اجرای تکافل، تفاهم‌نامه همکاری مشترک با انجمن بیمه اسلامی اندونزی، انجمن بیمه پاکستان و شرکت سلام تکافل پاکستان منعقد می‌گردد. امید است آغاز همکاری مشترک با سه نهاد بین‌المللی فعال در حوزه تکافل و مالی اسلامی، گام موثری در راستای عرضه محصولات تکافلی و تاسیس شرکت تخصصی تکافل در کشور ایران باشد.
پس از آن آقای ادی ستیوان رئیس انجمن بیمه اسلامی اندونزی با تشکر از پژوهشکده بیمه برای دعوت به همایش بین‌المللی بیمه و توسعه خاطرنشان کرد؛ برای حمایت از تکافل در اندونزی برنامه‌های آموزشی در سه سطح شامل سطح پایه برای افرادی که قصد فعالیت در صنعت تکافل را دارند، سطح میانی برای مدیران میانی صنعت و سطح پیشرفته برای مدیرانی که در سطوح بالای صنعت تکافل اندونزی فعالیت دارند در حال ارائه می‌باشد. وی با ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم‌نامه با پژوهشکده بیمه افزود، انجمن بیمه اسلامی اندونزی آمادگی دارد تا دانش خود را در حوزه تکافل با پژوهشکده بیمه به اشتراک بگذارد و از دانش پژوهشکده بیمه در حوزه‌های مختلف بیمه و تکافل نیز بهره‌مند گردد.
سپس دکتر سیتی زلیخا استادیار دانشکده اقتصاد و کسب و کار دانشگاه ایرلانگای اندونزی با ارائه توضیحاتی در خصوص این دانشگاه گفت: این دانشگاه در رده ۳۶۲ جهانی و رده 14 کشور اندونزی است که در دومین شهر بزرگ اندونزی واقع شده و دارای ۱۵ دانشکده شامل دانشکده اقتصاد و مدیریت می‌باشد. در بخش اقتصاد اسلامی این دانشگاه نیز دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می‌شود. موضوع اقتصاد اسلامی نیز برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ در اندونزی راه اندازی شد و علاوه بر آموزش موضوعات مرتبط با تکافل، تحقیقاتی نیز در این زمینه انجام شده است و آمادگی داریم تا انجام پژوهش‌های مشترک در زمینه تکافل و بیمه را با پژوهشکده بیمه آغاز نماییم.
ددی آدریانا مدیر تطبیق با قانون شرکت بیمه عمر JMA نیز اعلام کرد شرکت بیمه جی ام ای در کشور اندونزی در زمینه تکافل خانواده فعالیت دارد و اولین شرکت اسلامی در اندونزی است که محصولات متصل به بازار سرمایه در تکافل را ارائه می‌نماید. این شرکت بیمه دارای مرکز تحقیقات بیمه و همچنین صندوق حمایت از پژوهش است و آمادگی دارد تا همکاری خود را با پژوهشکده بیمه در زمینه پژوهش‌های بیمه‌ای آغاز نماید.
همچنین آقای وحی‌الدین زکریا رحمان فلو از انجمن بیمه اسلامی از کشور اندونزی با سپاسگزاری از پژوهشکده بیمه برای دعوت به همایش بیمه و توسعه گفت: تفاهم‌نامه‌ای که اکنون امضا می‌شود چهار سرفصل اساسی از جمله اشتراک دانش، همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی، همایش و وبینار، همکاری در حوزه تکافل و بیمه اسلامی و بحث‌های مشاوره‌ای را شامل می‌شود.
در بخش دوم این نشست که به ارائه نکات مد نظر میهمانان از کشور پاکستان اختصاص داشت، آقای عظیم اقبال پیرانی مدیر عامل شرکت تکافل خانواده پاک-قطر از میزبانی به یاد ماندنی پژوهشکده بیمه تقدیر و ابراز امیدواری کرد که به برکت این تفاهم‌نامه‌، همکاری‌های مشترک میان دو مجموعه تداوم یابد.
سید نیّر حسین مدیرعامل بخش راهبردی و مدیریت ریسک شرکت سلام تکافل پاکستان نیز تاکید کرد، قوانین ما در حوزه تکافل از سال 2005 شکل گرفت و من و همکارانم این توفیق را داشتیم که با همکاری یکدیگر تجربیات ارزشمندی را در زمینه ارائه تکافل کسب نماییم. اکنون دانش کافی در خصوص سازوکار بیمه‌های رایج و نحوه رقابتِ تکافل با آن‌ها را در اختیار داریم و آمادگی کامل داریم تا تجربه هفده‌ساله خود را در جهت کمک به تسهیل راه‌اندازی تکافل در ایران با پژوهشکده بیمه به اشتراک بگذاریم. وی همچنین به زبان فارسی گفت: “ما از پژوهشکده بیمه و میزبانان ایرانی سپاسگزاریم، مهمان‌نوازی افسانه‌ای شما بسیار لذت‌بخش بود و امیدواریم از طریق این یادداشت تفاهم یک رابطه بلند مدت برقرار شود.”
آقای صاقب زیشان معاون مدیر عامل و مدیر اجرایی شرکت تکافل عمومی پاک-قطر نیز بیان داشت: تکافل در سال ۲۰۰۵ در پاکستان اجرایی شد و توانست ۱۲ درصد از سهم بازار را از آن خود کند. وی در ادامه سخنان خود آمادگی این شرکت را برای همکاری در زمینه آموزش و تبادل داده اعلام و تاکید کرد آمادگی داریم تا آنچه را که در طول زمان آموخته‌ایم برای اجرای تکافل در ایران با پژوهشکده بیمه به اشتراک بگذاریم. وی تاکید کرد در صورت به‌اشتراک گذاری داده‌ها می‌توانیم در طراحی محصولات مشترک نیز همکاری داشته باشیم.
در بخش بعدی این نشست، مدیران عامل و معاونین شرکت‌های بیمه ضمن بیان نقطه نظرات و طرح دیدگاه‌های خود پیرامون بهره‌گیری از ظرفیت سایر کشورها در گسترش تعاملات بین‌المللی در شرایط تحریمی، سوالات خود را در زمینه عرضه محصولات تکافل، تاسیس شرکت تخصصی تکافل، تکافل اتکایی و … مطرح کردند و میهمانان حاضر در نشست از دو کشور اندونزی و پاکستان تجربیات خود را در خصوص عرضه محصولات تکافلی و تاسیس شرکت تخصصی تکافل ارائه دادند.
در بخش پایانی جلسه، آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشکده بیمه و انجمن بیمه اسلامی اندونزی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشکده بیمه و انجمن بیمه پاکستان و یادداشت تفاهم مابین پژوهشکده بیمه و شرکت سلام تکافل پاکستان برگزار شد.
دکتر عسگری در انتهای دیدار، با سپاسگزاری از انجمن بیمه اسلامی اندونزی، انجمن بیمه پاکستان و شرکت سلام تکافل پاکستان برای حضور در این نشست و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک با پژوهشکده بیمه ابراز امیدواری کرد با برگزاری جلسات مشابه در آینده، همکاری‌های دو جانبه صنعت بیمه ایران و صنعت بیمه کشورهای اندونزی و پاکستان بیش از پیش گسترش یابد.
شایان ذکر است انجمن بیمه اسلامی (IIS) در نوامبر ۲۰۰۳ در جاکارتای اندونزی تأسیس شد و به عنوان یک نهاد رسمی از ۱۳ ژوئن ۲۰۱۷ به صورت رسمی، آغاز به کار کرده است. چشم‌انداز این انجمن تبدیل شدن به مؤسسه‌ای برای توسعه منابع انسانی و تربیت کارکنان بیمه مبتنی بر شریعت مستعد، حرفه‌ای و رسمی می‌باشد. از جمله مأموریت‌های انجمن نیز می‌توان به توسعه و بهبود کیفیت حرفه‌ای‌گری دست‌اندرکاران کسب و کار بیمه مبتنی بر شریعت؛ رفع نیازهای منابع انسانی باصلاحیت و رسمی حاضر در صنعت بیمه مبتنی بر شریعت؛ ترویج دانش در حوزه بیمه مبتنی بر شریعت به جامعه در داخل و خارج و تبدیل شدن به شریکی برای توسعه بیمه و اقتصاد مبتنی بر شریعت اشاره کرد.
شرکت سلام تکافل نیز به عنوان شرکت سهامی عام با مسئولیت محدود در ابتدای ژوئن ۲۰۰۶ تحت قانون ۱۹۸۴ شرکت‌ها و با سرمایه ۸۰۰ میلیون روپیه راه‌اندازی شد. این شرکت، دستخوش یک تحول راهبردی شد، تا بتواند به نحو بهتری به جامعه خدمت کند. این سازمان، متعهد است تا برای موفقیت مشتریان و ارتباط با آنها تلاش کند و با وسعت دید نوآورانه و جهانی به بازارهای بزرگ دست پیدا کند. سلام تکافل، تخصص و مشارکت با شرکت‌ها و عاملین تکافل اتکائی خارجی را در اولویت قرار داده است و چشم انداز آن «توزیع مزایای تکافل ورای مرزها و ورای زمان» می‌باشد. از جمله مأموریت‌های این شرکت نیز می‌توان به ارائه تکافل به عنوان جایگزینی امکان‌پذیر به جای بیمه رایج؛ تبدیل شدن به نام تجاری برتر در صنعت تکافل برای مشارکت‌کنندگان از لحاظ رقابت، استانداردهای خدمات و اخلاق تجاری؛ ایجاد ارزش برای خرید سهام‌داران و تبدیل سلام تکافل به عنوان دارایی ارزنده؛ تبدیل شدن به سازمانی آرمانی برای کارکنانی که آنها را تشویق به خود-شکوفایی و رشد می‌نمایند و مشارکت مثبت و فعال برای رفاه جامعه و حفظ محیط زیست اشاره کرد.
همچنین انجمن بیمه پاکستان  (IAP) [3] در سال ۱۹۴۸ تأسیس گردیده و در قالب نهادی پویا و آینده‌نگر به عنوان نماینده صنعت بیمه پاکستان تلاش دارد تا نگاه شرکت‌های عضو خود را در سطوح مختلف، به همگان ارائه نماید. انجمن بیمه پاکستان، نماینده شرکت‌های بیمه عمر و غیرعمر و تکافل در پاکستان است که تنها در سال ۲۰۲۲، ۵۱۳ میلیارد روپیه بیمهنامه صادر کردند. اعضای این انجمن به صورت جمعی، درحدود ۹۴ درصد از حق بیمه عمر و غیرعمر در بخش‌های دولتی و خصوصی را دارا هستند. از میان 38 عضو شرکتی این انجمن، ۲۷ شرکت در کسب و کار بیمه غیرعمر، ۷ شرکت در بخش عمر و ۴ شرکت در صنعت تکافل مشغول به خدمت‌رسانی هستند. هدف انجمن بیمه پاکستان، ترویج، حمایت و حفاظت از موقعیت، نفع عمومی و رفاه شرکت‌ها به ویژه اعضای انجمن است که به کسب و کار بیمه و تکافل در پاکستان مشغول هستند. همچنین، این انجمن از طرف اعضای خود، در مواردی که بر منافع آنها اثر می‌گذارد، وارد شده و اقدام می‌نماید. انجمن بیمه پاکستان همچنین بستری حرفه‌ای برای هدایت اعضای خود در موضوعات فنی صنعت، فراهم کرده است تا آن را در سطح ملی و بین‌المللی بشناساند.

 

 

t afahom  05.jpg

 

t afahom  02.jpg

 

t afahom  30.jpg

 

0758.jpg

t afahom  22.jpg

0781.jpg

t afahom  46.jpg

t afahom  23.jpg

t afahom  24.jpg

t afahom  48.jpg

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.