به گزارش امتداد؛ داود گودرزی – معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در بیست و سومین پویش «قرار خدمت» با حضور در مسجد المهدی(عج) واقع در منطقه ۲۰ در جمع نمازگزاران ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، گفت: در شهر تهران مسایل و مشکلاتی وجود دارد اما نوع مواجهه با مسایل و مشکلات شهر متفاوت است؛ هم برای کسی که مسوولیت دارد و هم برای فردی که شهروند است.
وی در ادامه اضافه کرد: برخی از شهروندان می توانند نسبت به موضوعات شهری گلهمند، بیتفاوت و یا دغدغهمند باشند و یا مطالبات خود را از مدیریت شهری درخواست کنند. ماحصل تجربیات بنده گویای آن است که در بحث مطالبهگری شهروندان ما در کسوت مدیران شهری باید پاسخگو باشیم؛ زیرا ما خود را خادم شهروندان و ارباب رجوع میدانیم، اساسا وظیفه ذاتی ما خدمت به شهروندان است. از شما هم انتظار داریم که مطالبهگری کنید و اگر بحث مطالبهگری بدرستی انجام شود، بسیاری از موضوعات در کمترین زمان ممکن حل خواهد شد.
به گفته گودرزی، مساجد، دانشگاهها، مدارس و…. کانونهای بسیار خوبی برای مطالبهگری هستند زیرا بسیار اثربخش هستند.
معاون شهردار تهران در ادامه گفت: در نظرسنجیها ترافیک، آلودگی هوا، نظافت شهر و…. از موضوعات مورد تاکید شهروندان است. برای حل ترافیک راه حلهایی وجود دارد؛ استفاده از ناوگان حملونقل عمومی با تکمیل و تجهیز ناوگان، کاهش سفرهای غیر ضرور با استفاده از اپلیکیشن شهرزاد که سامانه خدمات رسانی است در بسیاری از موضوعات شهرداری تهران چون نوماند، خرید مایحتاج از میادین میوه و تره بار و…. است که خود تاثیر بسیاری در کاهش ترافیک دارد.
وی ادامه داد: در دوره مدیریت شهری ششم ۴۰ کیلومتر مترو، ۱۱۸ ایستگاه مترو، ۱۱ خط مترو فعال شده است. حدود ۵هزار تاکسی خریداری شده است و ۶۳۰ واگن مترو به واگنهای دیگر اضافه شده است. تمامی این تلاشها برای رفاه حال و آسایش شما مردم عزیز است و برخی بداخلاقیها و جوسازیها و سنگاندازیها در این مسیر هیچ تاثیری بر مدیریت شهری نخواهد داشت.
گودرزی در خصوص میزان آسفالت معابر در پایتخت در دوره کنونی گفت: میانگین آسفالت در سه سال گذشته بیش از میانگین هفت سال گذشته است و در حدود یک چهارم شهر تهران در این مدت آسفالت شده است. در طرح من شهردارم ۱ و ۲، شهروندان قریب به ۲۶۰۰ کار ویژه از شهرداری تهران درخواست داشتهاند که بخش اعظم این رقم در مناطق انجام و به پایان رسیده است.
بنابر اعلام سایت شهر، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در خصوص نظافت شهر تهران بیش از ۱۰ هزار کارگر در حوزه رفت و روب فعالیت میکنند و ۱۴ پیمانکار در این حوزه مشغول به فعالیت هستند که بزودی قرارداد این پیمانکاران اصلاح و بازنگری خواهد شد. همچنین ۵۴ هزار مخزن زباله در شهر تهران وجود دارد که زبالهها پس از جمعآوری از درب منازل به ایستگاههای میانی و پس از آن به مجتمع دفع و پردازش آرادکوه منتقل و بازیافت میشوند و این فرایند هزینههای بسیاری را بر دوش مدیریت شهری میگذارد.
وی در خصوص گلایهمندی شهروندان از مخازن زباله و نظافت شهر، گفت: ما راهکارهای بسیاری را از کلانشهرها و حتی گزارشی تهیه شده از کشورهای دیگر را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که برای داشتن شهر تمیز علاوه بر خدمات و وظایف ذاتی ما در سطح شهر تهران دو موضوع بسیار با اهمیت وجود دارد و آن اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا و جداسازی زباله خشک و تر و دیگری تحویل زباله در ساعت ۹ شب از مواردی است که ما از شهروندان عزیزمان درخواست و انتظار داریم.