×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

برنامه‌های کمیته امداد برای اشتغالزایی و خروج مددجویان از پوشش این نهاد

به گزارش امتداد، سید مرتضی بختیاری در همایش یاوران اشتغال کمیته امداد ضمن تبریک ۴۵ امین سالگرد تاسیس بسیج مستضعفین، اظهار کرد: سال گذشته ۳۵ همت در بودجه‌ برای کمیته امداد پیش‌بینی شده بود و علی‌رغم اینکه برای بانک‌ها بحث تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در اولویت قرار داشت، مدیران عامل بانک‌ها و بانک مرکزی دست ما را گرفتند و باوجود همه مشکلات، توانستیم از این ۳۵ همت، بیش از ۷۰ درصد را در استان‌ها جذب کنیم.

وی ادامه داد: سال گذشته موفق به ایجاد ۲۶۷ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی در کل کشور شدیم.

رییس کمیته امداد تصریح کرد: باتوجه به برنامه‌های مهارت‌آموزی که باید در کمیته امداد در اولویت قرار گیرد، مقام معظم رهبری از امداد کتبا خواسته‌اند که توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات برای نیازمندان با رعایت حرمت و تکریم در صدر برنامه‌های امداد قرار گیرد. معتقدیم که درآمد با ثبات باید با اشتغال پایدار محقق شود و اشتغال پایدار باید فرآیند مهارت‌آموزی را طی کند.

بختیاری با تاکید بر اینکه در بحث مهارت‌آموزی که منتهی به اشتغال پایدار و درآمد با ثبات می‌شود، تلاش‌های زیادی صورت گرفته است گفت: سال گذشته تدبیر شد که در اجرای فرمان مقام معظم رهبری که در راس برنامه‌های امداد باشد، جشن ملی برگزار کردیم و ۱۰۰ هزار مددجویی که خودکفا شدند با حضور شهید رییسی برای آنها مراسم جشن ملی برگزار شد. سه شاخص برای خودکفایی در نظر گرفتیم؛ ۱۸ ماه از دریافت تسهیلات، گذشته باشد. با تسهیلات دریافت کرده، دهک درآمدی او تغییر کرده باشد و درآمد ماهانه او بیش از رقم اعلامی از سوی شورای عالی کار باشد.

رییس کمیته امداد همچنین اعلام کرد: امسال نیز از دکتر پزشکیان وعده گرفتیم که طی برگزاری جشن ملی در اسفندماه ۱۱۰ هزار نفر از تحت پوشش امداد خارج شوند. 

به گفته بختیاری، کلیه مستعدین اشتغال تحت پوشش امداد، یک میلیون و ۴۲۵ هزار و ۱۰۴ خانواده هستند که ۶۱۴ هزار و ۱۸۴ خانوار زن سرپرست خانوارند.

وی افزود: ۹۴۸ هزار و ۶۷۳ نفر از این یک میلیون و ۴۰۰ هزار، روستایی و ۷۹۷ هزار و ۱۹۷ نفر شهری‌نشین هستند.

بنابر اظهارات رییس کمیته امداد، ۵۳۱ هزار و ۴۳۰ نفر از مددجویان بین ۱۸ تا ۴۰ سال مستعد اشتغال هستند. اگر سرانه وام را ۱۵۰ میلیون بگیریم یعنی با ۱۵۰ میلیون می‌توان ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کرد.

وی افزود: اگر زمینه اشتغال این یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر تحت پوشش رافراهم کنیم سالانه بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان صرفه جویی در بیت‌المال است چراکه باید به آنها مستمری بدهیم اما اگر به آنها تسهیلات بدهیم و اشتغال پیدا کنند و از تحت پوشش خارج شوند، مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.