×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

تولید سامانه هشدار سیل و پیش‌بینی آلودگی هوا در کشور

به گزارش امتداد فرح محمدی در حاشیه برگزاری در نمایشگاه GIS اظهارکرد: یکی از محورهای مشترک سازمان‌های هواشناسی و نقشه‌برداری، فعالیت‌های تخصصی در حوزه علوم مکانی است.

وی افزود: تقریبا همه فعالیت‌های سازمان هواشناسی از داده‌برداری پارامترهای جوی در انواع ایستگاه‌ها تا صدور پیش‌بینی‌های جوی و نقشه‌های اقلیمی بر پایه اطلاعات مکانی استوار است.

معاون فنی، شبکه دیدبانی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: در این نمایشگاه سامانه سنجش پارامترهای جو در سطوح فوقانی، سامانه مرتبط با خروجی انواع مدل‌های هواشناسی گردوخاک و سامانه دسترسی برخط به داده‌های جوی در ایستگاه‌های هواشناسی کشور ارائه شد.

محمدی اضافه کرد: در حال حاضر سامانه‌های مکان‌محور بومی زیادی در معاونت فنی تولید شده است که فعالیت‌های تخصصی سازمان بر پایه آن‌ها انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: در واقع سازمان هواشناسی با استفاده از توان داخلی و ظرفیت‌های ملی حوزه فنی و فناوری اطلاعات توانسته نیازهای نرم‌افزاری چرخه دیدبانی جو از تولید گزارش‌ها تا ارسال، جمع‌آوری، ‌کنترل کیفی و… را تامین کند.

معاون فنی، شبکه دیدبانی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور در بخش دیگری به توسعه محصولات هواشناسی در حوزه پیش بینی هواشناسی، اقلیم و… اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بخشی از سامانه‌های پیش‌بینی سازمان نظیر سامانه هشدار سیل و سامانه پیش‌بینی آلودگی هوا در ۱۰ کلانشهر به‌صورت بومی تولید شده است و اکنون در فاز بهره برداری قرار دارد.

وی ادامه داد: بخشی از این سامانه‌ها در حال توسعه هستند و فازهای جدید آن‌ها برای مناطق دیگر کشور در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، محمدی در پایان ضمن اشاره به برخی پروژه‌های توسعه‌ای سازمان در حوزه علوم مکانی، پیاده‌سازی انواع محصولات جوی بالا  از سامانه‌های مختلف در سامانه‌ای تجمیع شده بر پایه GIS را در ردیف برنامه‌های توسعه‌ای آتی سازمان اعلام کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.