به گزارش امتداد، علیرضا کاظمی در دیدار با اعضاء و فرماندهان پایگاههای بسیج ستاد فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش که به مناسبت هفته بسیج مستضعفین در سالن جلسات این وزارتخانه برگزار شد، ضمن تبریک ایام بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیجی، گفت: بسیج و فرهنگ بسیجی، همواره یکی از راهبردهای کشور در مقابل دشمنان قسم خورده جهت صیانت از انقلاب بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به گذشت بیش از ۴ دهه از انقلاب اسلامی ایران، همچنان بسیجیان به عنوان طلایه داران نظام در مسیر انقلاب حرکت میکنند.
کاظمی با اشاره به تعبیر زیبای رهبری درباره فرهنگ بسیجی، گفت: بسیج یک فرهنگ است؛ این جمله بدان معناست که ممکن است کسی در این تشکیلات نباشد اما این فرهنگ را دارا باشد و در سبک زندگی افراد دیده شود.
وی ادامه داد: معتقدم که فرهنگ بسیجی باید در تمام شئونات زندگی فرد دیده شود، بسیجی باید به فکر کمک و خدمت به نظام و مردم باشد. بسیجیان همواره باید در حال خدمت به مردم و انجام کارهای برزمین مانده باشند و در خدمت به مردم جد و جهد داشته باشند و تکلیفگرایی در سبک زندگیشان دیده شود زیرا روحیه یک بسیجی غیر از این را نمیطلبد.
وزیرآموزش پرورش در ادامه این نشست با تأکید بر اینکه باید همیشه با شاخصهای رهبری درباره بسیج و فرهنگ بسیجی خودارزیابی داشته باشیم، گفت: همواره باید خود را در معرض این شاخصها قرار دهیم تا بدانیم که در کدام مسیر هستیم و قطعاً با این سنجش و خودارزیابی در مسیر درست حرکت خواهیم کرد.
وی افزود: برای آنکه سرباز خوبی برای نظام و جمهوری اسلامی باشیم ضروری است که یک بسیجی باشیم. معیار اخلاص و فرهنگ بسیجی در کورانها و بحرانها دیده میشود.
کاظمی بر ارتقای توانمندهای علمی و معنوی بسیج تأکید کرد و افزود: این مهم باید بخشی از برنامههای بسیج باشد.
وی با اشاره به این که مسئولان پایگاهها الگو و شاخص هستند، افزود: شایسته است تا با رفتار و عمل نیک این شاخصها حفظ و تقویت کنیم. یک بسیجی باید در محیط پیرامون خود تأثیرگذار باشد و با رفتار و کنش مناسب بتواند دایره جذب فرهنگ بسیجی را بسط و نشر دهد.
به گفته کاظمی؛ مسئولان پایگاهها به عنوان راهبران این حوزه، باید خود اخلاص داشته باشند؛ نظم درکارها، تقید به نماز اول وقت، انس با قرآن بخشی از ویژگیهای مسئولان پایگاههای بسیج باید باشد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی ادامه داد: بسیج باید به حوزه تربیت به بخشهای مختلف نظام تعلیم و تربیت کمک کرده و نقش آفرینی کند.