×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان: وضعیت سهام شرکت‌های بلاتکلیف را روشن کنید

به گزارش امتداد به نقل از روابط عمومی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، علی صادقی در نشست و گفتگو با مدیران عامل هلدینگ پتروفرهنگ و شرکت‌های زیر مجموعه این هلدینگ، ضمن قدردانی از تیم اجرایی و مدیریتی بویژه کارگران و کارمندان بخش‌های مختلف پتروشیمی صندوق ذخیره، یکی از اولویت‌های مجموعه پتروفرهنگ را تعیین تکلیف وضعیت تامین منابع و تضامین لازم جهت اجرای پروژه‌ها و طرح‌ها برشمرد و با ضروری دانستن رویکرد هم‌افزایی میان تمامی بخش‌های صندوق ذخیره فرهنگیان خاطرنشان کرد: در فرایندها و برنامه‌های در دست اقدام هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه پتروفرهنگ لازم است سایر هلدینگ‌ها مشارکت داده شوند و در حوزه‌های تخصصی مانند مالی، سرمایه‌گذاری و خدمات حتما از ظرفیت و توانمندی سایر هلدینگ‌ها استفاده شود.

وی در ادامه با ابراز رضایت نسبی از عملکرد پتروفرهنگ تصریح کرد: در این حوزه هنوز چالش‌ها و مسائلی وجود دارد که باید با سرعت نسبت به حل و فصل آنها اقدام گردد و یکی از موضوعات مهم تعیین تکلیف سهام برخی از شرکت‌ها می باشد.

صادقی، معیار و شاخص مهم برای ادامه کار یا بکارگیری مدیران در زیرمجموعه‌های موسسه را عملکرد آنها بیان کرد و گفت: تمامی ارکان شرکت‌ها باید بهبود شاخص‌ها و افزایش سودآوری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی یکی از چالش‌های هلدینگ پتروفرهنگ را موضوع انتصابات و نحوه جذب نیروی انسانی دانست و اظهار کرد: اساس و اولویت ما در انتصابات بکارگیری افرادی است که بتوانند در پیشبرد برنامه‌ها و رفع چالش‌های پتروفرهنگ کمک کننده باشند و بر این اساس در مقابل فشاری‌های بیرونی بابت انتصاب افراد در این هلدینگ رویکرد جدی داریم.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: در ابقا و بکارگیری نیروی انسانی اساس ما عملکرد افراد است.

صادقی همچنین با اشاره به لزوم تامین منابع مالی و شرایط و تضامین لازم برای تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا اظهار داشت: برای تحقق این موضوع باید پیشبرد برنامه عملیاتی مورد توجه جدی باشد و پروژه‌های در حال کار نباید به بهانه مشکلاتی نظیر تامین مالی متوقف شود. مضافا به اینکه تامین مالی و تضامین لازم برای اجرای کار  وظیفه هلدینگ و صندوق است و شرکت‌ها باید به گونه‌ای پیش روند که زیانی بابت عدم اجرای طرح برای مجموعه ایجاد نشود.

شفافیت و نظارت بر پرداختی‌های مدیران

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در مورد پرداختی‌های مدیران دقت لازم انجام شود تا حقوق بیت المال تضییع نشود واگر عدول از این روند را داشته باشیم برخورد جدی خواهیم داشت.

دکتر صادقی به موضوع ورود به صنایع پایین دست و بالادست اشاره و اظهار کرد: هر چند باید این اتفاق زودتر محقق می‌شد اما باز هم باید با اهتمام هر چه بیشتر در این زمینه ورود کنیم.

صادقی با اشاره به اینکه عملکرد بخش بازرگانی پتروشیمی صندوق با شرایط مطلوب فاصله دارد، گفت: علیرغم تلاش‌هایی که صورت پذیرفته، شرکت بازرگانی سیتکو با توجه به ماموریت خود نباید صرفا  بر فروش متانول تمرکز داشته باشد و باید از همه پتانسیل‌ها جهت توسعه صادرات و ورود به حوزه واردات استفاده نماید.

مدیرعامل صندوق یکی از مشکلات این هلدینگ را  نبود کشتی و مخازن برشمرد و گفت:  رفع چالش‌های این حوزه نیازمند توجه ریشه‌ای و عمیق‌تر است.

دکتر صادقی همچنین ورود به حوزه‌های بالادستی گاز را به عنوان یکی دیگر از ماموریت‌های هلدینگ پتروفرهنگ مورد تاکید قرار داد.

در این جلسه همچنین دکتر زارع پور مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ، علی یاری مدیرعامل هدینگ انرژی سپهر و مدیران عامل شرکت‌های تابعه پتروفرهنگ گزارشی از عملکرد، دستاوردها و همچنین چالش‌ها و مسائل پتروفرهنگ و شرکت‌های تابعه ارائه نمودند.

رشد سود ۲۲۰ درصدی پتروفرهنگ در سال مالی اخیر

دکتر زارع پور مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ در این جلسه گفت: سود خالص پتروفرهنگ در سال مالی منتهی به شهریور ۱۴۰۳  نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲۱ درصد رشد داشته که این دستاورد ماحصل برنامه ریزی، حرکت در راستای خلق ثروت پایدار برای فرهنگیان و همچنین نگاه توسعه گرای هلدینگ بوده است. پس از سال ها زیان دهی این هلدینگ، خوشبختانه در سال مالی ۱۴۰۳ این روند متوقف شد و اکنون سودآوری پتروفرهنگ تثبیت شده است.

وی در ادامه افزود: ادغام پروژه دنا در پتروشیمی سبلان نه تنها بزرگترین ریسک هلدینگ را مرتفع نمود بلکه تامین مالی قابل توجهی را برای تکمیل این پروژه ایجاد کرد به گونه ای که در ۳ ماه گذشته شاهد میانگین پیشرفت بیش از یکسال گذشته دنا بوده ایم. همچنین تولید متانول در این سال مالی، ۴۱ درصد و فروش متانول ۳۰ درصد نسبت به سال مالی ۱۴۰۲ افزایش داشته که در حقیقت بالاترین رکورد تولید متانول در پترفرهنگ تا به امروز بوده است. همچنین سودآوری بیش از دوبرابری شرکت پتروشیمی مروارید نسبت به دوره مشابه سال قبل نیز در این دوره ثبت شد.

زارع پور با اشاره به تامین مالی به عنوان یکی از مسائل اساسی هلدینگ در سنوات گذشته، گفت: خوشبختانه در این سال مالی تأمین ۲۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی از طریق بازار سرمایه برای تکمیل پروژه دنا ، و پیگیری تأمین ۱۷ میلیون یورو از بانک EIH آلمان جهت تکمیل دنا، تأمین ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق منفعت داخلی و ۱۷۰ میلیارد تومان منابع مالی از محل اوراق مرابحه جهت تکمیل هتل سپهر، تأمین بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان LC از بانک های مختلف عملیاتی شده تا امکان پیشرفت پروژه ها میسر گردد.

وی افزود: پروژه تکمیل هتل ۴۴۰ تخت خواب سپهر در شهرستان عسلویه نیز پس از هشت سال توقف در روزهای گذشته آغاز شد تا طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا در سال ۱۴۰۵ شاهد بهره برداری این هتل ۹ طبقه و ۴ ستاره در عسلویه باشیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.