×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

استعدادیابی و یادگیریِ مهارت با فرصت آفرینی برای مددجویان

به گزارش امتداد، دکتر سیدجواد حسینی معاون وزیر کار و رفاه در جلسه مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: با آموزش و فراگیریِ مهارت و استعدادیابیِ جامعه هدف و با پرداختن به سه ضلعِ مهمِ ازدواج، مسکن و اشتغال می توان فرصت آفرینی کرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در این نشست گفت: آشناکردنِ هرچه بیشترِ جامعه با طیف اوتیسم و آموزشِ مهارت برای این قشر بسیار با اهمیت است که البته می تواند از بارِ مشکلاتِ روانیِ خانواده و فرد بکاهد.
وی در جمع خیرین و اعضای هیأت مدیره مجمع گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت پرداختن به موضوع تلفیق اجتماعی می بایستی اصلی ترین هدف ما، عدم جداسازیِ طیف اوتیسم از جامعه باشد. هم اکنون به طور متوسط، سالانه تعداد ۶ هزار نفر ورودی به سازمان بهزیستی داریم و با سیاستِ خانواده محوری حدود ۵۰ درصد در ۴ گزینه خانواده زیستی، خانواده های جایگزین، فرزندخواندگی و خانواده میزبان وارد می شوند و ۵۰ درصد دیگر وارد خانه ها و مراکز می شوند که در بحث پیشا رهسپاری، مهارتِ منجر به اشتغال به عنوان مهمترین اصل مطرح است.
حسینی افزود: استفاده از ظرفیت و پتانسیل مراکز غیردولتی به عنوان یاورِ بهزیستی برایِ جامعه هدفِ خاص، آموزشهایِ خاص و محتوایِ خاص، موضوع مهمی است که هم اکنون سازمان بهزیستی در حال برنامه ریزیِ انجام کار است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی در پایان ضمن تشکر از خیرینِ حوزه اشتغالِ خراسان رضوی گفت:  برای آموزشهایِ مهارت و ایجاد مراکز تخصصی آموزشی برای طیف اوتیسم و طرح استعدادیابی و مهارت آموزی نیز به عنوان یک موضوع مهم می بایستی با حوزه دفتر توانمندسازی بهزیستی کشور ضمن تشکیل جلساتِ کارشناسی و بررسی دقیق آن، نسبت به انعقاد تفاهم نامه با موسسات یا مراکز غیردولتی نظیرِ مجمع خیرینِ توسعه و ترویجِ آموزشهایِ فنی و حرفه ای خراسان رضوی به عنوان نمونه اقدام شود.