به گزارش امتداد، آئین رونمایی از فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران، با حضور سرپرست سازمان فاوا، مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران، سرپرست اداره کل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران و جمعی از کارشناسان، ۱۰ دی در سازمان فاوا برگزار و مقرر شد سامانه خزانه واحد شهرداری تهران بهصورت پایلوت در مناطق ۲ و ۲۲ اجرا شود.
سازمان فاوا در راستای تکلیف شهرداری تهران مبنی بر اجرای قانون حساب واحد خزانه، اقدام به طراحی، عملیاتیسازی و راهاندازی فاز اول سامانه خزانه متمرکز شهرداری تهران کرد که منجر به ایجاد یکپارچگی و متمرکز کردن درخواست وجه، دستور پرداخت، رویه صدور چک در اداره کل خزانه با واحدهای اجرایی میشود.
در ابتدای این جلسه، اقدامات سازمان فاوا در پیادهسازی فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران تشریح و در ادامه نحوه ثبت سند مالی در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، توسط کارشناسان، با نمایش در سامانه، تشریح شد.
علیمحمد الوند، سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران با اشاره به حمایت مدیران در راهاندازی فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران، اظهار کرد: مهمترین مسئله برای فاوا، حمایت مدیران ارشد شهرداری تهران از حوزه فناوری است و این حمایت سبب افزایش انگیزه همکارانم در فاوا برای پیشبُرد فازهای بعدی این پروژه است.
الوند افزود: راهاندازی فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران با تأمین زیرساخت برای راهاندازی سامانه، برنامهریزی و کنترل پروژه و پیادهسازی نرمافزاری با همکاری همه معاونتهای سازمان فاوا انجام شده است و اجرای فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران را ویترین زحمات همه همکاران سازمان فاوا میدانیم.
مهدی رضاییفر مدیر کل امور مالی و اموال شهرداری تهران نیز در این جلسه ضمن قدردانی از عملکرد سازمان فاوا در پیادهسازی فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران، گفت: این سامانه بستری مناسب جهت کنترل و نظارت و تأمین منابع نقدینگی را در اختیار امورمالی و خزانهداری قرار میدهد و امکان بررسی عملکرد، شفافسازی و پیادهسازی انضباط مالی در واحدهای تابعه شهرداری تهران را برای معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران فراهم میکند.
مدیر کل امور مالی و اموال شهرداری تهران با تاکید بر اینکه راهاندازی فاز اول سامانه خزانه واحد شهرداری تهران، چشمانداز خوبی به مدیران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برای تصمیمگیری در خصوص اجرای پروژهها میدهد، در اینباره گفت: در حال حاضر نظام نقدینگی با منابع موجود مدیریت میشود اما در این سامانه، نقدینگی به مناطق نمیدهیم بلکه اعتبار مالی به مناطق اختصاص پیدا کرده و مدیران برای مذاکره با پیمانکاران و نیز در مناقصهها، چشماندازی از پرداخت آینده دارند.
رضا قنبریان، سرپرست اداره کل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران نیز در این جلسه با قدردانی از زحمات کارشناسان حوزه مالی و سازمان فاوا برای راهاندازی این سامانه، گفت: انضباط مالی و استفاده مناسب از منابع، از دستاوردهای این اقدام است و بیشک تحولی مهم رقم خورده است.
سرپرست اداره کل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران همچنین با تاکید بر اهمیت وجود سازوکار برای نظام اعتبار مالی در سامانه خزانه واحد شهرداری تهران، افزود: ساز و کار این سامانه باید پروژه-سرمایهای باشد و امکان بهروزرسانی و تکمیل ابعاد دیگر این سامانه لحاظ شود.
در پایان جلسه تعدادی از کارشناسان این پروژه مورد تقدیر قرار گرفتند.