×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

ضرورت حمایت دولت از صنف صوت و تصویر و تلفن همراه

محمدرضا رمضان، رئیس اتحادیه صوت، تصویر و تلفن همراه و لوازم جانبی و آلات موسیقی تهران در گفتگو با خبرنگار گروه بازرگانی امتداد اظهار کرد: مدت دو سال است مسئولیت این اتحادیه را بر عهده دارم، این اتحادیه نزدیک به ۶۰ سال سابقه دارد و یکی از قدیمی‌ترین اتحادیه‌های تهران است.

وی در مورد وضعیت کسب و کارها در سال جاری نیز گفت: با توجه به نوساناتی که در بخش ارز داشتیم، هر کالایی که در این سال فروختیم با مشکلات جدی روبرو بوده است و بابت نوسانات ارزی خیلی اذیت شدیم.

رمضان افزود: یک ذهنیت اشتباهی که وجود دارد این است که هر زمان نرخ ارز رشد می‌کند، کسبه سود بیشتری می‌برند، این در حالی است که این‌طور نیست و هر فروشنده‌ای که کالایی را خریده است باید آن را با یک سود معقولی هم بفروشد تا هزینه روزمره خودش را تامین کند و دوباره کالا را خریداری کند، یعنی این گردش پول است که برایشان سودآور است، اما با این وضعیت نرخ ارز، کسبه از فردای خودشان خبر ندارند و نمی‌دانند چه اتفاقی قرار است رخ دهد و این زیان سنگینی به فروشندگان وارد می‌کند.

رئیس اتحادیه صوت، تصویر و تلفن همراه در ادامه عنوان کرد: مغازه‌داران هر کالایی را که می‌خرند باید بفروشند تا هزینه‌های روزمره‌‌شان را درآورند و با انبار کردن و نگه داشتن کالا کسی سودی نخواهد برد، برای همین موضوع و به دلیل قطع نشدن این چرخه مالی بعضاً دیده شده کالایی با ضرر یا سود خیلی کم فروخته شده است و این موضوع چه در حوزه صوت و تصویر و چه در حوزه تلفن همراه وجود دارد و در دسته‌های دیگر صنفی ما هم دیده می‌شود.

رمضان در ادامه گفت: ما وقتی می‌گوییم هزینه جاری داریم به این معنی است که باید سرمایه در گردش داشته باشیم تا حقوق کارمند و پرسنل را پرداخت کنیم، مالیات بپزدازیم و بیمه بدهیم و اجاره خانه و اجاره مغازه را بپردازیم و هزار و یک هزینه دیگر، بنابراین ما از بالا رفتن ارز متضرر می‌شویم و وقتی ارز بالا می‌رود به زیان ماست. 

وی در پایان با اشاره به عدم حمایت کافی دولت از کسب و کار تلفن همراه افزود: دولت بر روی موبایل هرچقدر سوبسید بدهد بهتر از کالاهای دیگر است. ما از کالایی می‌گوئیم که  ۸۰-۹۰ میلیون نفر جمعیت کشور با آن درگیر هستند و این مسئله نشان می‌دهد که ما این کالا را به اندازه ارزش و اهمیت آن جدی نگرفته‌ایم.

رمضان تصریح کرد: با وجود این که امسال واردات موبایل‌‌ نصف آمار سال قبل بود اما هیچ تاثیری در این بازار نداشت و یکی از دلایلش این بود که قدرت خرید مردم به شدت پایین آمده بود و به زبان ساده اگر قبلا از ۱۰ نفر کاربر موبایل که گوشی‌شان خراب می‌شد، هشت نفر اقدام به خرید گوشی جدید می‌کردند و دو نفر به دنبال تعمیر بودند، این روزها از ۱۰ نفر ۸ نفر سعی در تعمیر گوشی‌شان دارند و دو نفر گوشی جدید می‌خرد، به دلیل اینکه نقدینگی‌ها کاهش پیدا کرده است و اغلب به دنبال تعمیر و خرید گوشی دست دوم و قسطی هستند.

 

 

حجم ویدیو:
۳۵.۷۴M

|

مدت زمان ویدیو:
۰۰:۰۵:۰۸

دانلود ویدیو

انتهای پیام/