×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی انتقال گاز تا پایان دی ۱۴۰۳

به گزارش امتداد به نقل از شرکت ملی گاز ایران، پیمان خضرایی با اشاره به اینکه از ابتدای ۱۴۰۳ تا پایان دی بیش از ۲۵۲ میلیارد مترمکعب گاز تولیدی برای مصارف خانگی، صنعتی و نیروگاهی در شبکه منتقل شده است، اظهار کرد: در روزهای سرد امسال ۷ رکورد انتقال گاز نسبت به سالیان قبل شکسته شد و این نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی کارکنان شرکت انتقال گاز ایران، در پی کاهش دمای هوا و افزایش مصرف گاز طبیعی است.
وی با اشاره به دارایی‌های فیزیکی بیان کرد: شرکت انتقال گاز ایران مسئولیت حفظ، نگهداری، تعمیرات و راهبری بیش از ۴۰ هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی، ۹۴ تأسیسات تقویت فشار گاز و ۳۴۷ توربو کمپرسور را بر عهده دارد، همچنین ۹ هزار کیلومتر فیبر نوری فعال و ۴ هزار کیلومتر لینک سراسری مایکرو ویو فعال در زیرساخت‌های ارتباطی وجود دارد.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران به بهره‌برداری رسمی تأسیسات تقویت فشار گاز شهید دهشیر ۸، ساختمان ICT و IOC منطقه ۲ عملیات انتقال گاز، مراکز بهره‌برداری خطوط لوله یزد، ساری و ایلام در دهه مبارک فجر ۱۴۰۳ که ازسوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ساخته شده‌اند اشاره و بیان کرد: طی یک‌سال گذشته، در مجموع حدود ۵ هزار کیلومتر پیگرانی هوشمند و تمیزکننده، ۳۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر نشت‌یابی، ۲ هزار متر تعویض خط لوله، ۱۲۶ هزار متر مربع تعویض پوشش و ۳۴ مورد هات‌تپ در خطوط لوله سراسری انجام شده است.
خضرایی تصریح کرد: تعمیرات اساسی (اورهال) ۴۷ دستگاه توربین گازی، تأمین و تحویل‌دهی کامپیوترهای صنعتی پاک و هاردهای اکسترنال و همینطور بررسی بازدید و اقدام در زمینه تمامی مباحث مرتبط با خدمات تعمیرات اساسی به همراه تأمین قطعات توربین‌های گازی از اقدام‌های این شرکت بوده است.
به گفته وی، همسو با تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، شناسایی، ارزیابی، تأیید و ارتباط با پارک‌های علم و فناوری و تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان و توانمند داخلی منجر به بومی‌سازی بیش از صدها قطعه ازجمله ساخت کامل مجموعه سنسورها و ادوات لرزش قطعات اصلی مصرفی بخش‌های سرد و گرم انواع توربوکمپرسورها شده است.
خضرایی با بیان اینکه امسال ۲۰ میلیون نفر ساعت کارکرد بدون حادثه در شرکت انتقال گاز ایران ثبت شده است، افزود: کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در عملیات پیگرانی و تعمیرات خطوط لوله، استفاده از پساب تصفیه شده و تفکیک پسماند، اجرای پروژه پژوهشی توسعه ضرایب انتشار و تدوین الگوی محاسبه انتشار گازهای گلخانه‌ای ازجمله اقدام‌های شاخص همسو با مدیریت کربن و حفظ محیط زیست است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری هموطنان عزیزمان در مصرف بهینه گاز، این نعمت الهی را به صورت پایدار، پاک، ایمن و بهره‌ور به دست مصرف‌کنندگان برسانیم.

بیشتر بخوانید:  تقویت پژوهشگاه صنعت نفت برای ارتقای جایگاه بین‌المللی