- ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
- کد خبر 1350009
![برگزاری کارگاه «تصمیمگیری دادهمحور با هوش مصنوعی» در آکادمی ایرانسل برگزاری کارگاه «تصمیمگیری دادهمحور با هوش مصنوعی» در آکادمی ایرانسل](https://dl.yphc.ir/emtedad/2025/02/d8a8d8b1daafd8b2d8a7d8b1db8c-daa9d8a7d8b1daafd8a7d987-d8aad8b5d985db8cd985daafdb8cd8b1db8c-d8afd8a7d8afd987d985d8ad_67acd413882a0-600x450.webp)
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، از صبح امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، کارگاه تخصصی یک روزه «تصمیمگیری دادهمحور با هوش مصنوعی»، با حضور مدیران ایرانسل و ارائه پروفسور ریموند ویلرز Prof. Raymond De Villiers(متخصص بینالمللی تحول دیجیتال)، توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم تحول استعدادهای منابع انسانی، در محل آکادمی ایرانسل واقع در ایستگاه نوآوری شریف، برگزار شد.
این کارگاه، بخشی از استراتژیهای کلان ایرانسل برای آمادهسازی مدیران این اپراتور برای آینده دیجیتال است. از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه، آماده سازی مدیران برای اتخاذ تصمیمات استراتژیک مبتنی بر هوش مصنوعی، هدایت تحول دیجیتال با بینش دادهمحور و بازتعریف مدلهای کسبوکار صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات است.
پروفسور ریموند ویلرز (متخصص بینالمللی تحول دیجیتال)، در این کارگاه، چارچوبهایی عملی را برای رهبری آیندهنگرانه در عصر هوش مصنوعی ارائه کرد.
در این کارگاه، مدیران ایرانسل به عنوان شرکت پیشرو در تحقق تحول دیجیتال، در کنار پروفسور ریموند ویلرز درباره موضوعاتی از جمله هوش مصنوعی و تحول دیجیتال، حرکت از مدلهای سنتی ارتباطی به مدلهای کسبوکار مبتنی بر هوش مصنوعی و تمرکز بر مشتری، استفاده از هوش مصنوعی برای تصمیمگیری بهتر و سریعتر در سطح مدیران ارشد و… آموزش دیدند.
پروفسور ریموند ویلرز در این دوره آموزشی، با مطالعه موردی، به این سؤال پرداخت که چگونه رهبران جهانی حوزه ارتباطات، از هوش مصنوعی برای بهبود عملیات و تعامل با مشتریان استفاده میکنند و این موضوع، چه تأثیری بر تصمیمگیری مدیران و مدیریت ریسک میگذارد. همچنین با توجه به فرهنگ سازمانی، جذب استعدادها و چالشهای اخلاقی، چگونه میتوان بر موانع پذیرش هوش مصنوعی غلبه کرد.
مدیران ارشد ایرانسل با حضور فعال در این کارگاه، به بررسی تأثیر هوش مصنوعی بر صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات و مدلهای کسبوکار پرداخته و راهکارهایی برای بهبود تصمیمگیریهای استراتژیک خود از طریق هوش مصنوعی ارائه دادند. در این کارگاه، شرکتکنندگان با تحلیل روندهای جهانی در حوزه هوش مصنوعی و شناسایی تهدیدها و فرصتهای آن در صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات، استراتژیهایی برای بهینهسازی تجربه مشتری و افزایش کارایی عملیاتی مطرح کردند.
تمرینات عملی و کار گروهی، همراه با بازیوارسازی (Gamification)، فضای جذاب و تعاملی برای یادگیری فراهم کرد و تیمها توانستند چارچوبهای مبتنی بر هوش مصنوعی را برای بهبود تصمیمگیریهای سازمانی طراحی کنند. این کارگاه فرصتی منحصر به فرد برای تبادل تجربه و دانش در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات بود.
اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، با هدف استراتژیک حرکت از شرکت خدمات ارتباطپایه (Telco) به شرکت فناوریمحور (Techco)، با هدف توسعه تفکر استراتژیک رهبران سازمان همراستا با تغییرات فناوری، تحلیل روندهای آینده و آیندهنگری رهبران حوزه دیجیتال، تغییر معماری ذهن و چگونه فکر کردن همچون یک آینده پژوه، این کارگاه را برگزار کرد.
مجموعه ایرانسل لبز، از سال ۱۳۹۸، با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل با جامعه دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپها و شرکتهای فناور و با مأموریت انجام فعالیتهای تحقیق و توسعه، نوآوری و تجاریسازی در زمینه شبکه ارتباطات و فناوری اطلاعات و کسبوکارهای پیرامونی با کمک مراکز علمی و پژوهشی داخل و خارج از کشور، اعم از دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و شرکتهای فناور، با هدف تأمین نیازمندیهای بازار ICT تأسیس شده است.
چشمانداز این مجموعه، پیشگام بودن در توسعه منابع انسانی و زیرساختهای تحقیقاتی اقتصاد دانشبنیان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستیابی به جایگاه برترین شرکت ملی در زمینه خلق محصولات و خدمات این حوزه است و «بخش تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل»، از جمله بخشهای اصلی آن هستند.
ایرانسل، نخستین ارائهدهنده 5G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج در ایران، با راهاندازی این مجموعه، در پی حرکت در مسیر گسترش خدمات متنوع و توسعه سبک زندگی دیجیتال و خلق آیندهای همگام با تحولات دنیای دیجیتال است تا با بهرهگیری از فناوریهای برتر در حوزههای مختلف، خلق ارزش کند.
انتهای پیام/
https://emtedadnews.com/?p=1350009