×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، موسی رضائی مدیر عامل بیمه البرز در گفت‌وگو با شادا، به تشریح وضعیت این شرکت در ابتدای دولت سیزدهم و شرایط فعلی آن پرداخت و گفت: مشکلاتی که  بیمه البرز از شروع بکار دولت سیزدهم داشت،  صرفا مربوط به این شرکت نبود و به نوعی مشکلات همه شرکت های صنعت بیمه کشور بود و در آن زمان ، نزدیک به 10 شرکت بیمه به نوعی ورشکسته بودند.

 

 

وی با بیان اینکه بیمه البرز شرکتی بوده که از ابتدا از بار فنی قوی برخوردار بوده است، بیان داشت: یکی از مشکلات ما، تضاد منافع بیمه مرکزی با شرکت های بیمه بود که نرخ های غیر فنی و رقابت های ناسالم صنعت بیمه، سبب وارد شدن زیان سنگین به صنعت بیمه شده بود و افزایش گاه و بیگاه تعرفه های درمانی ، بحث های بیمه‌های خودرویی و خودروهای بی‌کیفیت، تعیین نرخ‌های دیه ، عدم شفافیت زیر ساختها در صنعت بیمه از مشکلات جدی صنعت بیمه بود که با توجه به تغییرات سیاستی ابلاغی، امروز شرکت ها شرایط خوبی دارند.

• 70 درصد فعالیت‌های بیمه البرز هوشمند شد

مدیر عامل بیمه البرز با اشاره به اینکه از شروع به کار دولت سیزدهم ، برخی دستاورد های بیمه البرز، برای اولین بار در صنعت بیمه کشور رخ داده است؛ گفت: توجه به نیروی انسانی و متخصص و حقوق و مزایای  آنان از اهم مسائلی بود که در دوره جدید مدیریت بیمه البرز به آن توجه شد و جذب نیروهای نخبه دانشگاهی  وجلوگیری از مهاجرت نخبگان و بکارگیری در بخش های تخصصی شرکت از اهم اقدامات حوزه منابع انسانی بود.

رضائی افزود: بیشتر تخصص این افراد در حوزه فناوری بوده و شرایط خوبی را برای این متخصصین ایجاد کردیم تا بتوانند با انگیزه بالا در بیمه البرز فعالیت کنند؛ زیرا یکی از اهداف ما هوشمند سازی فرایندهای بیمه گری در بیمه البرز بود و در حال حاضر 70درصد فعالیت های بیمه گری شرکت در بخش صدور و خسارت بصورت هوشمند انجام می شود.

مدیر عامل بیمه البرز در ادامه گفت: مردم دریافت خسارت خود را در بخش  خودرویی و همچنین در بخش درمان که در حال حاضر نزدیک به 65 درصد کل پرتفوی صنعت بیمه کشور است ، بصورت غیر حضوری دریافت می کنند. به عنوان مثال در بیمه ثالث و یا بدنه خودرو  مردم با استفاده از تلفن همراه خود نسبت به عکس برداری و ارسال به کارشناسان بیمه البرز  جهت تعیین خسارت ،  بصورت غیر حضوری اقدام می کنند.

وی اضافه کرد: در بخش خسارت های درمان نیز بیمه شدگان در پلتفرم های هوشمند چه از تلفن همراه یا پورتال شرکت، امور خود را انجام می دهند و عملا مراجعات حضوری در بیمه البرز بصورت غیر حضوری در این بخش ها شده است.

فروش سه هزار میلیارد تومان بیمه زندگی

رضائی با اشاره به  عدم موفقیت محصولات بیمه ای جدید در 50 سال گذشته در صنعت بیمه گفت: بیمه البرز موفق شد برای اولین بار در صعنعت بیمه،  محصول  موفقی را در  صنعت بیمه تولید و روانه بازار کند که این محصول که با نام بیمه زندگی شوکا است؛ تا به امروز نزدیک به 3 همت فروش داشته و به دلیل اینکه اثر معکوس تورمی در این محصول دیده شده  با استقبال مردم مواجه شده است.

وی یادآور شد: مهمترین مطلب در تولید این محصول، این بود که بیش از 10 شرکت صنعت بیمه به سمت تولید مدل های مشابه حرکت کردند و با این اتفاق بیمه البرز نقش راهبری را نیز در صنعت بیمه ایفا کرد و  با ایجاد بازاری جدید ، هم ضریب نفوذ بیمه را افزایش داد و هم با درآمد حاصل از این بیمه نامه ، سرمایه گذاری در بخش های دیگر را انجام شد.

کاهش چشمگیر خسارات با مدیریت ریسک در 9 ماه امسال

مدیر عامل بیمه البرز با بیان اینکه در گذشته مدیریت ریسک به درستی رعایت و  انجام نمی شد گفت: با عنایت به اینکه شرکت بیمه البرز مدیریت ریسک را به درستی انجام داد؛  شما اگر صورت مالی 9 ماهه بیمه البرز را رصد کنید به شکل محسوسی خسارت کاهش بوده و در عین حالی که سرعت پرداخت خسارت افزایش پیدا کرده اما خسارت ها درست و آن چیزی بیمه شدگان به آن محق هستند؛ پرداخت شده است و مجموعا منجر به رضایتمندی مشتریان بیمه البرز شده است.

افزایش 17 درصدی سهم بیمه زندگی در پرتفوی ایران

رضائی با بیان اینکه در این کار با اعمال مدیریت ریسک ، ترکیب پرتفوی اصلاح شد گفت: به عنوان مثال سهم  بیمه زندگی در پرتفوی های بیمه البرز  در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، از نزدیک به 3 درصد به بالای 20 درصد رسیده  واین اتفاق به ندرت حتی در بیمه های معتبر کشور های دیگر اتفاق می افتد.

مدیر عامل بیمه البرز در ادامه گفت: پس از  تولید این محصولات جدید ، فروش محصول حوادث انفرادی شلر نیز از هفته گذشته آغاز شده و مورد استقبال عمومی نیز واقع شده است و فروش بیمه نامه های جدید اتفاق دیگری را نیز رقم زد که آن  افزایش درآمد و بهبود وضعیت اقتصادی شبکه 3 هزار نفری فروش بیمه البرز بود.

وی افزود: با رقم خوردن این مسایل بخشی  از شبکه فروش در استانهای ما، برای فروش این محصولات، سازمان فروش ایجاد کردند و به نوعی کارآفرینی صورت گرفته است انشالله با برنامه ریزی های انجام شده و آموزش هایی که مد نظر داریم تا پایان شش ماه اول سال آینده، شبکه فروش بیمه البرز را به بیش از 10 هزار نفر برسانیم و این محصولات علاوه بر اینکه تقویت بنیه مالی بیمه البرز و امنیت و آرامش روانی به خانواده های بیمه شدگان محصولات را رقم می زنند، سبب افزایش ثروت شبکه فروش و افزایش اشتغالزایی در کشور نیز شده اند.

بیمه زندگی به مسکن متصل می‌شود

رضائی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر 2 محصول دیگر نیز پس از تاییدهای قانونی در آیندهای نزدیک  روانه بازار خواهد شد که یکی در خصوص بیمه های زندگی متصل به مسکن است که می تواند تحولی را در بحث مسکن مردم ایجاد کند و دیگری بیمه نامه مستمری است که همه افراد حقوقی و حقیقی می توانند از این محصول استفاده کنند، زیرا متناسب با شرایط افراد این بیمه نامه تولید شده وهمه این ها سبب افزایش ثروت خانوارهای بیمه شده، خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه  شرکت بیمه البرز در شش ماه اول سال 1402 رتبه اول مؤثرترین شرکت صنعت بیمه کشور در همه شاخص های  سرمایه گذاری، بیمه گری، مدیریت ریسک، توانگری و ظرفیت نگهداری  بوده است، بیان داشت: این شرکت به عنوان پرسودترین شرکت صنعت بیمه کشور در شش ماه اول سال نیز شناخته شده و همچنین رشد 123 درصدی سود سرمایه گذاری شرکت را شاهد هستیم که همه نتیجه حرکت جهادی کلیه همکاران مجموعه بیمه البرز است.

تاسیس دو شرکت بیمه در سوریه

رضایی از تاسیس 2  شرکت بیمه  در سوریه خبر داد و گفت:  یک شرکت بیمه اتکایی و یک شرکت بیمه جنرال  برای حمایت از سرمایه گذاران  ایرانی در کشور سوریه ایجاد کردیم و در حال حاضر نیز صنعت بیمه ایران را در کشور روسیه  نیز رهبری می کنیم و هم از روس ها قبولی و هم واگذاری بیمه نامه داریم.

هدایت منابع بیمه به سمت حمایت از تولید

وی در خصوص برنامه های بیمه البرز در حوزه تولید گفت: یکی از  برنامه های ما حمایت از  تولید است و به دنبال این هستیم بخشی از نقدینگی  شرکت را با ایجاد صندوق های سهامی که ایجاد می کنیم به سمت پروژه های ملی کشور در بحث پالایش، پتروشیمی  و فولاد و حوزه های ملی که نیاز به سرمایه گذاری دارد؛ هدایت کنیم.

بیمه به عنوان بازیگر اصلی بازار سرمایه به رسمیت شناخته شد

مدیر عامل بیمه البرز در ادامه با اشاره به اینکه  سیاست های وزارت اقتصاد در صنعت بیمه سبب شد تا صنعت بیمه به عنوان بازیگری مهم در اقتصاد کشور نقش آفرینی کند بیان داشت: برای اینکه شرایط و افق روشنی در اقتصاد داشته باشیم باید بیمه را به عنوان یکی از بازیگران اصلی بازار مالی کشور به رسمیت بشناسیم و دکتر خاندوزی با سیاست های ابلاغی خود،  این فرصت را به همه شرکت های بیمه ای داده و امیدوارم همه دوستان ما در صنعت بیمه  از این فرصت بیمه استفاده کنند و ما در شرکت البرز با همه توان از این فضایی ایجاد شده استفاده کردیم.

رضایی در پایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اهداف شرکت تا پایان این دولت چیست؛ بیان داشت: هدف ما در پایان 4 سال دولت این است که  سهم بیمه های زندگی بیمه البرز به 50 درصد برسد و رتبه اول فروش این محصول را در کشور شویم و همچنین رتبه با کیفیت ترین و پر سودترین شرکت را کشور در پایان  دولت را داشته باشیم.