به گزارش به گزارش امتداد، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه، با «اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران» دیدار و پای صحبتها، دغدغهها و پیشنهادات آنان نشست.
رئیس جمهور ضمن خوشآمد به اعضای شورای مرکزی این حزب ۳۰ ساله، دیدار با احزاب، جناحها و جریانهای سیاسی کشور را فرصتی مغتنم برای خود شمرد.
پزشکیان اقدامات صورت گرفته در دولت از آغاز تاکنون را منطبق بر شعارها، یعنی ضرورت تشکیل دولت وفاق ملی، با گفتگو و انسجام ملی و پرهیز از دعوا دانست و گفت: امروز ما برای اولین بار در دولت، استاندار کرد برای استان کردستان، استاندار عرب برای خوزستان و استاندار بلوچ برای استان سیستان و بلوچستان تعیین کردهایم؛ این امر جز با حمایتهای مقام معظم رهبری و ایجاد همدلی با سایر دستگاهها و نهادها ممکن نبود.
رئیس جمهور با اشاره به سخنان یکی از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی مبنی بر انتظارات جامعه برای بهبود کیفیت اینترنت و رفع فیلترینگ در کشور گفت: در موضوع اینترنت و رفع فیلترینگ به نگاه مشترک میان سران رسیدهایم و در پی حل مشکلات این حوزه هستیم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نگاه و زبان مشترک، بستر ایجاد وحدت و انسجام در کشور خواهد بود، گفت: خطبه ۲۱۶ نهجالبلاغه از زبان حضرت امیرالمومنین، حقوق مردم نسبت حاکمیت و حاکمیت نسبت به مردم را به خوبی تبیین کرده است. باید با پرهیز از دعوا و درگیری، عدالت را که مورد تاکید حضرت بوده است، در جامعه پیاده کنیم.
پزشکیان با تشریح نقش احزاب در کشور، بر لزوم برخورداری از یک مشی واحد منطبق بر عدالت و همچنین برنامههای روشن به خصوص در حوزههای آموزش پرورش، بهداشت سلامت و اقتصاد تاکید کرد و گفت: اگر فردی وارد تشکیلات حزبی شد، باید به روشنی بداند و باور داشته باشد که از چه چیزی میخواهد دفاع کند و در آخر آن را در جهت خدمت به مردم به کار گیرد.
رئیس جمهور با تقبیح نگاه کالامحور برخی افراد به مردم، گفت: از نظر من، سلامت و بهداشت بازار نیست، جان افراد محل تجارت نیست و من نمیتوانم به انسان به عنوان یک کالا نگاه کنم.
پزشکیان با پاسداشت مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی، انکار نقش و خدمات ایشان در انقلاب و جمهوری اسلامی ایران را ناجوانمردانه دانست و اظهار داشت: به اعتقاد من مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی در این انقلاب فردی استثنایی بود و شاید نتوان جمهوری اسلامی را بدون ایشان تعریف کرد. هیچکس معصوم نیست، اما انکار نقش و خدمات ایشان ناجوانمردانه است.
رئیس جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت برای مدیریت کشور بر مبنای «مدیریت بر اساس شواهد» خواهد بود، تصریح کرد: ما اگر بتوانیم بر مبنای الگوی مدیریت بر مبنای مستنداتی که بهترین روش را بر اساس تجربههای بینالمللی دنیا و الگوهای علمی آزموده شده به ما نشان میدهد، عمل کنیم -ولو اینکه با نظر شخصی ما ناسازگاری داشته باشد- و سپس این رویکرد را به همه مسائل کشور تعمیم بدهیم، میتوانیم از مشکلات عبور کنیم.
دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه صداقت با مردم کلید حل اساسی مشکلات کشور است، اظهار داشت: حل مشکلات آینده کشور در گرو ایجاد پذیرش اجتماعی در مردم و جامعه است. قبل از هر مداخله باید با مردم صادقانه صحبت و استدلالهای علمی خود را با آنها در میان بگذاریم تا بتوانیم به یک زبان و نگاه مشترک برسیم. پذیرش اجتماعی حتماً بر اساس مستندات، شواهد و با کمک دانشگاهیان، احزاب و رسانهها قابل دستیابی است؛ نمیتوان مسائل را به زور به جامعه تحلیل کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه مسیر ایجاد اعتماد در مردم با وفاق و گفتگو هموار خواهد شد، گفت: اگر حرفی برخلاف حق است و از زبان من زده شود، حتماً ظلم صورت گرفته است. ما باید با زبان و سخن حق با مردم گفتگو کنیم، تا بتوانیم یکدیگر را بپذیریم و در کنار یکدیگر مشکلات کشور را حل کنیم.
پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی به دنبال جلوگیری از شکلگیری حرکت در مسیر ایجاد وفاق در نخستین روزهای دولت چهاردهم بود، گفت: باور من این است که صهیونیستها به صورت آگاهانه دست به ترور شهید اسماعیل هنیه در کشور زدند تا وفاق و همدلی ناشی از برگزاری انتخابات را مخدوش کرده و از ایجاد وحدت و وفاق در جامعه جلوگیری کنند؛ آنها بعد از ترور شهید هنیه به دنبال همراه کردن مردم برای دعوا و درگیری بودند، اما وقتی شکست خوردند، خودشان وارد عمل شدند.
در ابتدای این دیدار ۸ نفر از اعضای شورای مرکزی «حزب کارگزاران سازندگی ایران» به نمایندگی از حضار به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
گزارشی از فعالیتهای این حزب از زمان تأسیس تاکنون، رسیدگی به مشکلات زندانیان سیاسی در کشور بر مبنای قوانین موجود، بررسی اجمالی سند چشمانداز و برنامههای کلان توسعه کشور، ارائه برنامههای پیشنهادی به دولت در حوزه سیاست خارجی، ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات اقتصادی، ضرورت جوانگرایی و نوسازی دولت و استفاده از حامیان دولت در بدنه اجرایی کشور، رفع فیلترینگ، پیگیری لایحه خشونت علیه زنان توسط دولت، ساماندهی احزاب و پیشنهاد تشکیل کارگروهی از احزاب برای بررسی تبدیل نظام انتخاباتی به نظام حزبی، لزوم بازسازی و احیای نظام تکنوکراسی تخریبشده کشور و اهمیت احصای جایگاههای سیاسی در دولت و تفکیک آن از پستهای فنی و اقتصادی از اهم صحبتهای حاضرین در جلسه بود.
همچنین در پایان این دیدار دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با بیان اینکه حزب کارگزاران سازندگی متعهد به منافع ملی است و موفقیت دولت چهاردهم را یک ضرورت میداند، پیشنهاد داد تا این حزب در جایگاه رصد، دیدهبانی و مشاوره، با تهیه گزارشهای فصلی بتواند به موفقیت هر چه بیشتر و بهتر دولت کمک کند.