×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزایش ۳۶ درصدی تحویل سوخت نیروگاهی/ تهرانی‌ها روزانه ۲۲ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌کنند

به گزارش خبرنگار امتداد، فریدون یاسمی امروز (شنبه، یکم دی) در حاشیه بازدید رسانه‌ها از تأسیسات و انبار نفت ری اظهار کرد: بیش از ۲۵ میلیون لیتر فرآورده به‌صورت روزانه از انبار نفت ری بارگیری می‌شود، همچنین روزانه بیش از ۶ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه نکا، شهید رجایی و طوس مشهد از این انبار نفت ارسال می‌شود.
وی با بیان اینکه کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به‌صورت شبانه‌روزی در تمامی تأسیسات آماده سوخت‌رسانی به استان تهران هستند، تصریح کرد: در انبار نفت ری به‌صورت همزمان ۴۰ دستگاه نفتکش با ظرفیت ۳۰ هزار بشکه در مدت زمان ۴۰ دقیقه بارگیری می‌شوند و تاکنون هیچ‌گونه مشکلی در زمینه تأمین فرآورده و سوخت‌رسانی وجود نداشته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان تهران با بیان اینکه حدود ۱۰۴ لاین بارگیری مخزن‌دار ریلی در انبار نفت ری وجود دارد، افزود: همچنین نیروگاه‌های دماوند و پرند که مصرف‌کننده نفت‌گاز هستند در وضعیت مطلوبی از سوخت‌رسانی قرار دارند.
یاسمی با بیان اینکه حتی در ایام تعطیل نیز کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند، گفت: براساس درخواست واحدهای تولیدی در سامانه سدف، سوخت بیش از ۷۷ واحد در شمس آباد و بیش از ۳۰ واحد در شهرک صنعتی عباس آباد تحویل داده شده است.
وی با اشاره به مقدار مصرف بنزین در استان تهران بیان کرد: متوسط مصرف بنزین استان تهران روزانه ۲۲ میلیون لیتر است و نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد رشد داشته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان تهران با اشاره به موضوع عرضه بنزین سوپر در استان تهران گفت: بنزین سوپر به‌صورت نوبتی در بسیاری از جایگاه‌ها توزیع و متناسب با تولید در پالایشگاه‌ها به مجاری عرضه تحویل داده می‌شود.
یاسمی با بیان اینکه حدود مصرف نفت‌گاز در استان تهران حدود سه درصد کاهش یافته است، یادآور شد: استفاده از مدیریت مصرف، کنترل و نظارت بر بخش حمل و نقل از عوامل مؤثر در کاهش مصرف نفت‌گاز این استان است.
وی با بیان اینکه در ۲ ماه گذشته تحویل سوخت نیروگاهی در منطقه تهران ۳۶ درصد افزایش یافته است، یادآور شد: در استان تهران هیچگونه سوخت مازوتی مصرف نمی‌شود.
بارگیری ۷۵۰ دستگاه نفتکش در انبار نفت ری
محمدرضا نوذری، مسئول تأسیسات و عملیات انبار نفت ری در ادامه این بازدید اظهار کرد: حدود ۷۵۰ دستگاه نفتکش در انبار نفت ری بارگیری می‌شود و این انبار حدود ۶۰ درصد سوخت هوایی کشور را  تأمین می‌کند، همچنین سوخت فرودگاه مهرآباد و امام خمینی از این انبار تأمین می‌شود.
وی با بیان اینکه روزانه ۵ میلیون لیتر سوخت هوایی از این انبار به فرودگاه‌ها اختصاص می‌یابد، گفت: در این انبار حدود ۴۰۰ نفر نیروی انسانی و بیش از ۲۷۰ دستگاه نفتکش به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند.
مهدی دیودار، رئیس پخش فرآورده‌های نفتی انبار نفت ری همچنین گفت: باوجود اعلام تعطیلی در هفته گذشته تمامی همکاران در بخش انبار نفت ری باتوجه به ماهیت عملیاتی و خدماتی این انبار به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت بودند به‌گونه‌ای که هیچگونه درخواست معوقی در سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی وجود نداشته است.
 منطقه تهران، شاهراه حیاتی خطوط لوله کشور
حمیدرضا کیهان‌پور، مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران با بیان اینکه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران دارای ۱۴ هزار کیلومتر خط لوله است که منطقه تهران شاهراه حیاتی آن تلقی می‌شود، تصریح کرد: منطقه تهران دارای ۱۵ مرکز انتقال نفت، ۲۵ ایستگاه مخابرات و بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۸ تا ۳۰ اینچ  است.
وی با بیان اینکه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران شبکه زیر ساختی انتقال فرآورده است، یادآور شد: این شرکت وظیفه انتقال و ذخیره‌سازی فرآورده به‌منظور ایجاد تعادل در سوخت‌رسانی و انتقال فرآورده را به‌عهده دارد.
 مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران ادامه داد: روزانه  بیش از ۸ میلیون لیتر به انبار نفت کن و بیش از ۵ میلیون لیتر به انبار نفت قوچک از طریق خط لوله منتقل می‌شود.
مرکز انتقال نفت اصلی تهران دارای چهار تلمبه‌خانه اصلی
هادی نادری، رئیس مراکز انتقال نفت اصلی نیز در پایان این بازدید با بیان اینکه مرکز انتقال نفت اصلی تهران دارای چهار تلمبه‌خانه اصلی کشور است که وظیفه سوخت‌رسانی به استان‌های شمالی، شمال غرب و شمال شرق را به‌عهده دارد، افزود: این مرکز همچنین سوخت نیروگاه دماوند که بزرگترین نیروگاه کشور است را تأمین می‌کند.
وی افزود: تلمبه‌خانه ری‌شابورد، ری تبریز، ری‌ساری، ری‌غربی از جمله تلمبه‌خانه‌های مرکز انتقال نفت اصلی تهران است.
رئیس مراکز انتقال نفت اصلی با اشاره به ظرفیت خطوط لوله این مرکز تصریح کرد: خط شاهرود با ظرفیت انتقال روزانه ۱۸۰ هزار بشکه، خط تبریز با ظرفیت روزانه ۵۵ هزار بشکه، خط قزوین با ظرفیت روزانه ۱۵۰ هرار بشکه و خط ساری با ظرفیت ۵۰ هزار بشکه از جمله خطوط مرکز انتقال نفت اصلی است که سه فرآوده‌ اصلی نفت‌گاز، بنزین و نفت سفید از طریق این خطوط انتقال می‌یابد.