- ۱۷ آذر ۱۴۰۳
- کد خبر 1342826
![ارزیابی الزامات HSE و ارتقای ایمنی محلات ارزیابی الزامات HSE و ارتقای ایمنی محلات](https://dl.yphc.ir/emtedad/2025/01/00502-676x450.jpg)
به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، جلسه بررسی موضوعات مرتبط با HSE با حضور محمد علی الفت پور شهردار منطقه ، معاونان، شهرداران نواحی ، پیمانکاران و کارشناسان معاونت ها و نواحی برگزار شد.
این جلسه به منظور تعاملات هر چه بهتر و ابلاغ شرح وظایف و اولویت های حوزه HSE برگزار و مصوباتی در دستور کار قرار گرفت.
محمد علی الفت پور شهردار منطقه در این جلسه بر همکاری دوسویه معاونت ها و پیمانکاران با اداره HSE تاکید کرد.
نحوه ی صدور تاییدیه HSE به منظور شروع به کار پیمانکاران ، معرفی کارشناس HSE ، تهیه HSE PLAN و گزارش دهی از وضعیت ایمنی ، بهداشتی و محیط زیستی پروژه و… از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح و بررسی شد.
همچنین در پایان نیز جلسه ای با حضورکارشناسان HSE پیمانکار برگزار و وضعیت فعلی پروژه ها و برنامه های آینده این اداره تشریح شد.
https://emtedadnews.com/?p=1342826