×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

رشد ۱۰ درصدی دادرسی الکترونیک در استان کرمان

به گزارش امتداد، رضا طالبی زاده، صبح سه شنبه در نشست کاهش جمعیت کیفری زندان‌های استان کرمان گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری ۱۲ هزار و ۴۲۲ مورد دادرسی به صورت الکترونیکی در استان کرمان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: میزان استفاده از دادرسی‌های الکترونیک در استان کرمان باید به ۹۵ درصد افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: حوزه‌های قضائی منوجان، بافت، زرند، سیرجان، کرمان و کانون اصلاح و تربیت بیشترین میزان دادرسی‌های الکترونیک را در استان کرمان داشته اند.
معاون قضائی دادگستری کل استان کرمان گفت: تعداد پرونده‌های با رد مال مبهم نیز بالغ بر ۲۰۰ مورد بوده است که با بررسی‌های انجام شده، این تعداد به ۲۸ مورد کاهش یافته است.
طالبی زاده، افزود: وجود رد مال مبهم در پرونده‌ها موجب می‌شود که امکان اجرای آرای صادره فراهم نشود و این امر خساراتی از جمله باقی ماندن متهم در زندان، عدم پرداخت حقوق شاکی و باقی ماندن پرونده در آمار اجرای احکام به دنبال دارد.